Antwort
 
Themen-Optionen Ansicht
Alt 21.10.2013, 13:36   #1
Yann
Neuer Benutzer
Site Admin
 
Registriert seit: 10.08.2009
Beiträge: 19
Yann befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Unwanted blue question mark
Hello,
I need to reuse an old survey and did a copy of it. Everything worked fine until I realized that some question marks (blue circle with a white question mark) were added in the layout under the question text. They seem to appear each time I make a modification in the text.
By clicking on these icons, an empty pop-up windows opens

My question is: how to get rid of these icons?

Many thanks

Yann
Yann ist offline   Mit Zitat antworten
Alt 22.10.2013, 18:36   #2
JensL
Administrator
Site Admin
 
Registriert seit: 02.03.2010
Beiträge: 2.470
JensL befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Hi Yann,

might be a problem with older software version vs. new software version.
Which project does this appear in?

Regards,

Jens
JensL ist offline   Mit Zitat antworten
Alt 23.10.2013, 13:34   #3
Yann
Neuer Benutzer
Site Admin
 
Registriert seit: 10.08.2009
Beiträge: 19
Yann befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Hello,
Project number is: 374539
you can see the problem in question ID: q_2427433

Best regards
Yann
Yann ist offline   Mit Zitat antworten
Alt 24.10.2013, 16:25   #4
JensL
Administrator
Site Admin
 
Registriert seit: 02.03.2010
Beiträge: 2.470
JensL befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Hi Yann,

I don't know how this came there (although I am almost sure that this has nothing to do with the software itself) there's HTML code in the Helptext window:

Code:
<div id="nuan_ria_plugin"><object id="plugin0" style="position: absolute; z-index: 1000;" type="application/x-dgnria" width="0" height="0"><param name="tabId" value="ff-tab-0" /><param name="counter" value="324" /></object></div>
If you delete this code (click the HTML-Button above the editor of the helptext field) the question mark should disappear.

Regards,

Jens
JensL ist offline   Mit Zitat antworten
Alt 25.10.2013, 10:14   #5
Yann
Neuer Benutzer
Site Admin
 
Registriert seit: 10.08.2009
Beiträge: 19
Yann befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Hello Jens,
Thank for your reply.
Well, I am able to delete this code using the HTML editor. But as soon as a save the modification, the “blue question mark code” is automatically recreated and the icon remains visible!
Quite weird, hopefully this is not a too big issue, just an unwanted layout
Yann
Yann ist offline   Mit Zitat antworten
Alt 28.10.2013, 16:34   #6
JensL
Administrator
Site Admin
 
Registriert seit: 02.03.2010
Beiträge: 2.470
JensL befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Hi Yann,

I just tested it for your survey, when I deleted the HTML-Code, updated and saved the question, the blue question mark was gone. Could you please recheck and if it doesn't work, I can offer to make those changes for you.

In the latter case, just to make sure, you were talking about ALL the blue question marks created through the help-text fields, right?

Regards,

Jens
JensL ist offline   Mit Zitat antworten
Antwort


Themen-Optionen
Ansicht

Forumregeln
Es ist Ihnen nicht erlaubt, neue Themen zu verfassen.
Es ist Ihnen nicht erlaubt, auf Beiträge zu antworten.
Es ist Ihnen nicht erlaubt, Anhänge anzufügen.
Es ist Ihnen nicht erlaubt, Ihre Beiträge zu bearbeiten.

vB Code ist An.
Smileys sind An.
[IMG] Code ist An.
HTML-Code ist Aus.
Gehe zu


Alle Zeitangaben in WEZ +1. Es ist jetzt 19:40 Uhr.

unipark
© Copyright 2011 QuestBack GmbH - Unipark Forum Onlineforschung | Unipark Online-Umfrage Tool | kontakt | impressum |